Weboldal készítés

Statikus weboldal készítése

Ha olyan weboldalt szeretnél, amit csak ritkán kell szerkeszteni és új tartalamakat feltölteni rá, akkor statikus weboldalra van szükséged. Ez nem tartalamaz adminisztrációs lehetőségeket.

HTML, CSS, és JavaScript felhasználásával készül. Egy-két példa mikor jó a statikus weboldal: egyszerű céges bemutató oldal, termék bemutató oldal, portfolio oldal. A weboldal átadása után is szerkeszthető a weblapon látható tartalom, azonban ehhez HTML tudás szükséges.

Természetesen a munkaidőm megfizetése mellett szívesen vállalom az ilyen HTML tartalmak szerkesztését. Ez a megoldás olcsóbb a dinamikus weboldalnál, de tartalom változtatása extra költséggel jár, amennyiben engem bízol meg vele.

Dinamikus weboldal készítése

Ha gyakran szeretnél tartalmakat feltölteni vagy szerkeszteni, akkor dinamikus weboldalra van szükséged. Az általam készített dinamikus weblapok a Drupal 8 tartalom kezelő rendszerre épülnek. Egyszerűen használható adminisztrációs felületen keresztül tudod kezelni a tartalmakat. Dinamikus weblapra néhány példa: blog, zenekar weboldala, alapítványi weboldal, online szolgáltatás.

Webáruház (webshop)

Egyedi webáruházak létrehozásában is van gyakorlatom, számos projekten dolgoztam az egyszerűtől a komplex weboldalakig. Harmadik féltől származó megoldásokat is be tudok építeni a webshopodba, például OTP Bank bankkártyás fizetési megoldás, PayPal, GLS futárszolgálat követési kóddal, online számlázó, nagykereskedőtől termék importálás, stb.

Webes alkalmazások

Lehetőség van webes alkalmazást is készíteni, ami az oldal teljes újratöltése nélkül képes frissíteni bizonyos részeit. Több ilyen alkalmazás készítésében volt részem. Például közvélemény kutatást végző cégnek kellet olyan webalkalmazást készíteni, ami egy kérdőíven vezet végig az oldal újratöltése nélkül.

Minőségi weboldal készítés

Bízz meg engem weboldalalad elkészítésével.

Tervezés

Veled közösen átbeszélve meghatározzuk a weboldal céljait, megvalósítandó oldalakat és funkciókat. A saját véleményemmel és tapasztalatommal segítelek, hogy egy olyan weboldal tulajdonosa lehess, amire büszke vagy és beváltja a hozzá fűzött reményeket.

Heti jelentés

A fejlesztés során minden héten elküldöm, hogy mivel fogok haladni a következő egy hétben, és mivel készültem el eddig. Hetente lehetőséged van egy általam üzemeltetett tárhelyen tesztelni a kész funkciókat és oldalakat.

SEO és content marketing

A keresőoptimalizálás lényege, hogy a weboldalt úgy alakítom ki, hogy megfeleljen a Google és más online keresők elvárásainak. Minél jobban van keresőoptimalizálva egy weboldal, annál többre értékeli a Google, így ez is hozzájárul ahhoz hogy előrébb jelenjen meg a keresőben.

Meglévő weboldal újrakészítése új designal és új funkciókkal

Van már weboldalad és nem vagy vele megelégedve? Én örömmel elkészítem neked az új webodaladat, új kinézettel és akár új funkciókkal is. Ha sok tartalom van a jelenlegi weboldaladon és ezekre szükség van az új weblapon is, akkor én szívesen átvállalom a tartalmak áthozatalát. Így nem kell hosszú órákat töltened a tartalmak másolgatásával.

Kiválasztott webdesign beépítése

Letisztult és modern weboldalra vágysz, ami a leendő látogaitban kellemes érzést kelt amikor meglátogatják a weboldalad? Az ötleteid és a projekted alapján megkeresem neked a legmegfelelőbb web design-t ami számítógépen, tableten és mobilon egyaránt szépen fog megjelenni.

Könnyű adminisztráció

Egy egyszerű adminisztrációs felületen keresztül tudod majd kezelni a feltöltött tartalmakat, illetve termékeket.

Vedd fel velem a kapcsolatot, hogy átbeszélhessük az ötleteidet.

Ingyenes árajánlat kérése

Tapasztalatom

Több mit 8 éve foglalkozok weboldalak készítésével. Több mint 20 weboldal készítésében volt részem. Sokféle igénnyel találkoztam már az egyszerű weboldaltól a komplex portálokig.

Néhány példa arra, hogy milyen weboldalakat készítettem már

  • Katonai webáruház
  • Órákat áruló webáruház
  • Babás webáruház
  • Biotermékes webáruháza
  • Elektromos cigibe folyadékot áruló weboldal
  • Ékszereket áruló webáruház
  • Kozmetikai termékeket áruló webárház, kupon rendszerrel és viszanteladói juttatásokkal
  • Egyedi konyhabútor rendelős web alkalmazás
  • Horgász webáruház

Órabérem

5 000 Ft / óra

(Az itt látható órabérem a weboldal készítésre vonatkozik.)